Meld je nu aan!

 

Veel gestelde vragen

 

Account vragen:

Mag ik meer dan een account hebben?
Wij staan één account per persoon toe. Er mogen wel meer accounts zijn per huishouden, alhoewel een ieder die zich dan aanmeldt voor een account een aparte computer en een aparte ISP moet hebben om deel te kunnen nemen aan ons programma.

Hoe kan ik inloggen in mijn account?
Log in op http://www. cashmails.be

Hoe kan ik mijn account opzeggen?
Ga naar de "Mijn profiel"-pagina. Onderaan die pagina vindt u een mogelijkheid alwaar je je gebruikersnaam en wachtwoord kunt ingeven en vervolgens uw account kunt verwijderen.

Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik geen nieuwsbrieven meer ontvang?
Uw lidmaatschap bij ons spaarprogramma geeft ons het recht om emailberichten en advertenties te sturen. Het is niet mogelijk om geen emailadvertenties te ontvangen zonder uw lidmaatschap bij ons te beëindigen. Bij beëindiging vervallen tevens alle verdiensten. Log in in uw account en klik op de "gebruikers account." link. Onderaan de pagina vindt u de knop "Verwijder account".

Hoe kan ik mijn gegevens veranderen?
Log in op uw account en klik op de "Gebruikers account info." link. U kunt dan alle gegevens veranderen, behalve uw naam en lid ID.

Kan ik mee doen als ik buiten de Benelux woon?
Wanneer u in België woont mag u meedoen, indien u niet in België woont, kan u zich niet aanmelden. Uw account zal na een controle worden verwijderd.

Ik heb Web-TV, kan ik mee doen?
Ja, ondanks dat sommige programma’s geen WEB-TV gebruikers toelaten, is het bij ons wel toegestaan. Onze efficiënte tracking methodes staan het WEB-TV gebruikers toe om volledig gebruik te kunnen maken van onze diensten.


Verdiensten:

Hoeveel kan ik verdienen door betaalde emails te lezen?
Iedere adverteerder betaalt een verschillend bedrag voor een unieke bezoeker. Dit bedrag verandert regelmatig, daarom kunnen we niet precies zeggen hoeveel u per bezoek ontvangt, echter een groot gedeelte van onze verdiensten wordt aan onze leden gegeven.

Wat kan ik met de punten doen?
U kunt de punten inwisselen in de autosurf, hier kunt u bijvoorbeeld reclame voor uw referrallink van een ander spaarprogramma of reclame maken voor uw eigen website.


Wanneer krijg ik een uitbetaling?
U krijgt een uitbetaling als u het minimale bedrag van 9 Euro bijeen hebt gespaard.

Hoe kan ik een uitbetaling aanvragen?
Als je het minimale bedrag hebt bereikt, ziet u in het inwissel gedeelte een inwissel mogelijkheid verschijnen, nadat u het verzoek hebt ingediend, zullen wij uw account crediteren en vervolgens het geld overmaken. U heeft ook de mogelijkheid om uw verdiensten in te wisselen om bij ons te adverteren. Als dit mogelijk is dan verschijnen deze opties bij het inwisselgedeelte. U kunt uw saldo al inwisselen vanaf € 2.55!

Wanneer word ik betaald?
Nadat je een verzoek tot uitbetaling hebt gedaan zullen wij onder normale omstandigheden het geld binnen 30 werkdagen overmaken, maar meestal eerder.

Hoe word ik betaald?
Betalingen geschieden via: uw bank-(giro) rekeningnummer


Referral vragen:

Hoe kan ik nieuwe leden aanbrengen?
U kunt uw link plaatsen met uw referral url van Cashmails op uw website. U kunt uw referral link bevestigen aan uw email handtekening. U kunt flyers uitdelen of adverteren zoals uzelf wenst.  Spamming wordt nooit toegelaten.

Wat is mijn referral link?
U kunt uw link vinden in uw eigen "Promotie Tools" pagina.

Wat kan ik met referrals verdienen?
Leden krijgen 5% van hun directe referralverdiensten. Indien er een e-mail wordt verstuurd die in naam van een adverteerder wordt verstuurd, zullen er geen vergoedingen worden verstrekt voor uw referrals.

Werken mijn referral verdiensten?
Ja, het kan even duren voordat deze zichtbaar worden, ook al heb je 100 of 1000 referrals in je downline. Referralverdiensten worden zichtbaar als de referral minstens 1 cent heeft verdiend. Technisch gezien kan iemand 1000 referrals hebben die ieder een 1/2 cent hebben verdiend. Dit is €5.00, maar hun verdiensten zijn pas zichtbaar op het moment dat een lid dus minimaal 1 cent heeft verdiend.


Adverteerder vragen:

Ik heb een website en ik wil graag adverteren, waar kan ik informatie hier omtrent vinden?
Kijk op onze adverteerderspagina voor alle details.

Ik heb een vraag die niet beantwoord wordt op deze pagina, wat kan ik doen?
Neem contact op en geef ons zoveel mogelijk informatie zodat we je zo spoedig mogelijk een antwoord kunnen geven.


Meld je nu aan!

© 2006 - 2013 - CashMails.be - :: Onderdeel van JWE Media :: BTW nr: BE 0897.971.857