Meld je nu aan!

 

Cashmails Uw privacy wordt gerespecteerd


Verzamelde gegevens:
Cashmails heeft deze privacy verklaring opgesteld omdat wij dit zeer belangrijk vinden. Cashmails gebruikt je IP adres om eventuele problemen met de server op te lossen en om onze website te beheren. Je IP adres wordt gebruikt om brede demografische informatie te verzamelen. Cashmails gebruikt cookies om je mails te bezorgen die voldoen aan je interesse, om je wachtwoord te bewaren zodat je het niet iedere keer weer hoeft in te geven als je onze site bezoekt en voor andere doeleinden. Cashmails 's registratie formulier heeft gegevens nodig o.a. contact informatie (zoals naam, adres, en email adres). Cashmails gebruikt het leden contact informatie formulier om de leden informatie te sturen over ons en onze adverteerders.

Leden kunnen zich afmelden voor het ontvangen van emails; bekijk hiervoor het keuze/afmelden veld hieronder. Demografische en gebruikersgegevens worden ook verzameld op onze site. We gebruiken deze informatie om de juiste content te geven, wat wij denken dat zij kunnen waarderen. We gebruiken de persoonlijke off-line informatie alleen voor het doel om de leden te kunnen betalen. Deze site bevat links naar andere sites. Cashmails  is niet verantwoordelijk voor het privacy beleid of de content van die websites. Cashmails gebruikt een aanmeldformulier voor nieuwe leden en adverteerders. We verzamelen bezoekers informatie (zoals hun email adres, adres, en naam). De leden contact informatie wordt gebruikt om in contact te komen met het lid als dit nodig is. Gebruikers mogen zich afmelden om verdere mails te ontvangen; zie het keuze/afmelden veld hieronder.

Publieke Forums:
Cashmails , in de toekomst, kunnen we en de leden gebruik gaan maken van chat rooms, forums, message boards en/of nieuwsgroepen. Denk eraan dat alle informatie die wordt vrijgegeven in deze gebieden publieke informatie wordt, je moet je er dan ook van bewust zijn dat je zeer voorzichtig moet zijn met wat je daar vertelt of mededeelt.

Veiligheid:
Cashmails heeft veiligheidsmaatregelen genomen om het verlies, misbruiken en veranderen van informatie tegen te gaan.

Kinderen beleid:
Wij verzamelen geen online contact informatie zonder uitdrukkelijke toestemming van de ouders of het op de hoogte zijn van de ouders, dat houdt in dat de ouders de mogelijkheid hebben om te voorkomen dat kinderen gebruik maken van het programma. Zonder uitdrukkelijke toestemming van de ouders wordt online informatie alleen dan gebruikt om te antwoorden op het verzoek van het kind en zal niet gebruikt worden voor andere doeleinden zonder uitdrukkelijke toestemming van de ouders. Wij verzamelen geen persoonlijke te identificeren off-line contact informatie zonder uitdrukkelijke toestemming van de ouders. Wij geven geen persoonlijk te identificeren informatie aan derden. Wij geven geen mogelijkheid om persoonsgebonden informatie te publiceren op wat voor manier dan ook. Wij zullen op geen enkele manier meer gegevens verzamelen dan strikt noodzakelijk is om aan het programma mee te doen.

Keuze/Afmelden:
Cashmails voorziet de gebruikers van de mogelijkheid om zich af te melden voor het ontvangen van communicatie van ons betreft een  verzoek van ons om informatie over de bezoeker. Cashmails geeft de gebruikers de volgende mogelijkheden om hun informatie in onze database om geen verdere communicatie of service van ons te ontvangen. Log in in uw account en klik op de "Gebruikers Info." link. Onderaan de pagina heeft u de mogelijkheid "Verwijder account". Je kunt ookContact Us en ons verzoeken om je lidmaatschap te beëindigen. Dit kan op elk door uw gewenste moment.

Verander/Update:
Cashmails geeft de gebruikers de volgende mogelijkheden om hun eerder ingevulde gegevens te wijzigen. Ga naar het Leden gedeelte - log-in en verander uw persoonlijke informatie. Neem contact op met de websitebeheerder als u vragen heeft omtrent de privacy verklaring, het deelnemen aan deze site of over de verhouding met Cashmails , u kunt Contact Opnemen.

Meld je nu aan!

© 2006 - 2013 - CashMails.be - :: Onderdeel van JWE Media :: BTW nr: BE 0897.971.857